Hos Norup Sådan booker du - Hos Norup

Du kan gå direkte fra forsiden ved at trykke på “book nu” herefter får du 3 valgmuligheder.

Kursuslokaler – mødesamtalelokaler – hele cafeen/arbejdsplads

Så vælger du den type lokaler du gerne vil booke.

Kursuslokaler

Hvis du vælger kursuslokale får du to valgmuligheder halve og hele dage. Halve dage er leje fra kl. 8-16.30 eller kl. 17-23.00. Hele dage er kl. 8-23.00. I weekenden udlejes kun hele dage.

Så kommer du til bookingkalenderen og der vælger du de dage du gerne vil booke, systemet kommer dem enkeltvis i din kurv. Datoer indenfor 30 dage betales der fuld pris for med det samme. For datoer booket udenfor 30 dage opkræves der 25 procent af prisen ved bookingen, og du vil modtage en opkrævning/betalingslink på restbeløbet for hele ordren når der er 30 dage til den første dato du har booket på ordren. Book derfor de datoer du ønsker at betale et samlet restbeløb af på den samme ordre. Hvis du f.eks. ønsker at booke 3 x 3 dage henover en sæson og vil betale restbeløbet af 3 omgange, så lav en booking for hver 1×3 dage. Så bliver du opkrævet 30 dage før den første dato på hver enkelt ordre. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker enkelt dage hen over en sæson, så skal du booke og betale adskilt for hver enkelt dag.

Mødelokaler / Samtalerum

Så vælger du hvor lang tid du ønsker at booke lokalet i. Det mindste du kan booke er 1 time.

Herefter kommer du ind til bookingkalenderen hvor du kan vælge dato, lokale og tidsrum. Derefter går du til kurven og videre til kassen og betaler. Her kan du også bruge din rabatkupon, hvis du har købt sådan en.

Hele Cafeen / arbejdsplads

Her får du to valgmuligheder; Café/arbejdsplads eller Hele Caféen.

Vælger du Café/arbejdsplads kommer du til en bookingkalender hvor du kan vælge den dato, som du ønsker at booke. Derefter går du til kurven og videre til kassen og betaler. Her kan du også bruge din rabatkupon, hvis du har købt sådan en.

Vælger du Hele Caféen så kommer du til bookingkalenderen og der vælger du de dage du gerne vil booke, systemet kommer dem enkeltvis i din kurv. Datoer indenfor 30 dage betales der fuld pris for med det samme. For datoer booket udenfor 30 dage opkræves der 25 procent af prisen ved bookingen, og du vil modtage en opkrævning/betalingslink på restbeløbet for hele ordren når der er 30 dage til den første dato du har booket på ordren. Book derfor de datoer du ønsker at betale et samlet restbeløb af på den samme ordre. Hvis du f.eks. ønsker at booke 3 x 3 dage henover en sæson og vil betale restbeløbet af 3 omgange, så lav en booking for hver 1×3 dage. Så bliver du opkrævet 30 dage før den første dato på hver enkelt ordre. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker enkelt dage hen over en sæson, så skal du booke og betale adskilt for hver enkelt dag.

0
    0
    Din kurv