Hos Norup Om os - Hos Norup

Hos Norup – lokaler – Roskildevej 46 – Frederiksberg

Huset

indeholder 3 dejlige kursuslokaler, 7 hyggelige møde/samtalerum alt med fleksibel indretning og et mindre kontorfællesskab samt 2 køkkener.

Miljøet

er rart, venligt, og fleksibelt og vi vil gøre alt for, at du føler dig godt tilpas.

Stemningen

det at møde op et sted med liv, god stemning, rummelighed og dejlige mennesker er noget af det der værdsættes allermest i huset HOS NORUP.

Lokalerne

er dejlige, lyse og indbydende. De er velegnede til både større og mindre kurser, møder og samtaler. I flere af samtalerummene kan der opstilles massagebriks, som du kan låne hos os. Der er fri WIFI i alle rum.

Se lokalerne

Book direkte

Hos Norup booker du direkte fra hjemmesiden og betaler med det samme.

Flere muligheder.

I møde og samtalerummene bestemmer du selv, om du vil betale for enkelte timer eller benytte dig af en af vores fordelagtige rabatordninger. Kursuslokalerne kan lejes halve og hele dage. Kontorpladserne i det lille hyggelige kontormiljø lejes på dagsbasis.

Se muligheder og priser

God parkering

Som en ekstra bonus er der gode parkeringsforhold, idet der er billig parkering lige uden for døren. En times gratis parkering på pladsen lige foran huset på og på Roskildevej koster første time kun 5 kr og anden time 10,-kr så ialt 15 kr for 2 timers parkering . Ud over det råder huset også over et mindre område med fri parkering. Hør nærmere hos indehaver Lisbeth Norup tlf. 40191430

Se mere om parkering og hvordan du finder os

HOS NORUP – Roskildevej 46

Lisbeth Norup Lauridsen har startet huset med hjælp fra gode studiekammerater, familie, naboer og venner i januar 2010. Det var en dejlig tid med masser af iværksætterånd og godt humør: Det er fortsat det der kendetegner huset. Udover at have den daglige ledelse arbejder Lisbeth selv i huset som rådgiver.

Velkommen

Ønsker du at være et sted, hvor der er god stemning og et rart miljø, så er du altid velkommen til at holde dine samtaler, møder og kurser eller bruge vores lille kontormiljø som arbejdsplads.

Kom forbi

Du er mere end velkommen til at komme forbi og se lokalerne, du skal blot lave en aftale med Lisbeth enten pr. mail: info@hosnorup.dk eller på tlf. 40 19 14 30

0
    0
    Din kurv