Hos Norup Find vej/parkeringsregler - Hos Norup

Hos Norup

Find vej

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Huset er centralt placeret på Frederiksberg tæt ved offentlig transport og med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder, hvis du kommer i egen bil.

Møde, kursus og samtalelokaler på Frederiksberg

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Bus / Metro:

Bus 7A til stoppestedet “Søndermarken Kirkegård” eller bus 4A til stoppestedet “Roskildevej/Sdr. Fasanvej” Herfra er der ganske kort gåafstand til Roskildevej 46.

Nærmeste Metrostation er ”Fasanvej”. Herfra er der 10-15 minutters gang ad Søndre Fasanvej til Roskildevej 46.

Nærmeste S-togsstation er Valby Station. Herfra er der ca. 15 minutters gang.

Egen bil

Offentlige p-pladser

Der er rimelig billig parkering på Roskildevej første time koster 5 kr. og 2 timer ialt 15,- kr , men man skal registrere sin parkering med parkerings app så snart man har parkeret sin bil, (fri parkering lørdag efter kl. 17.00 og søndage/helligdage langs Roskildevej) og der er næsten altid god plads.

HOS NORUPs P-pladser 

REGISTER DIG INDE I HUSET MED QR-KODE hvis du vil holde gratis på vores pladser. OR-koderne findes lige indenfor hoveddøren og i kursuslokalerne. (bed om en kvittering for din parkering på sms el. mail)

Overhold nøje reglerne på p-pladsen det er kameraer der styrer p-pladsen, og afgiften kommer direkte i E-boks, så ingen p-afgift i ruden. (Vi kan ikke hjælpe med at få eftergivet evt. afgifter)

Du må selvfølgelig kun holde på p-pladsen så længe du er i huset uanset hvilket tidsrum der oplyses via QR-koden.

De pladser der er omfattet af gratis parkering er pladserne der ligger mellem vores bygning og vinhandlen og pladserne bag den hvide bygning. 

De pladser hvor der står reservet til HOS NORUPS personale, må kun benyttes efter særlig aftale med indehaver:  Lisbeth Norup, tlf. 40191430

Vi har et begrænset antal p-pladser, så man kan desværre ikke altid være sikker på at få en af de gratis pladser.

VIGTIGT:  parker kun i afmærkede båse..

0
    0
    Din kurv