Hos Norup Find vej/parkeringsregler - Hos Norup

Hos Norup

Find vej

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Huset er centralt placeret på Frederiksberg tæt ved offentlig transport og med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder, hvis du kommer i egen bil.

Møde, kursus og samtalelokaler på Frederiksberg

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Bus / Metro:

Bus 7A til stoppestedet “Søndermarken Kirkegård” eller bus 4A til stoppestedet “Roskildevej/Sdr. Fasanvej” Herfra er der ganske kort gåafstand til Roskildevej 46.

Nærmeste Metrostation er ”Fasanvej”. Herfra er der 10-15 minutters gang ad Søndre Fasanvej til Roskildevej 46.

Nærmeste S-togsstation er Valby Station. Herfra er der ca. 15 minutters gang.

Egen bil

Der er billig parkering på Roskildevej første time koster 5 kr. og 2 timer ialt 15,- kr og man skal registrere sin parkering med parkerings app så snart man har parkeret sin bil, (fri parkering lørdag efter kl. 17.00 og søndage/helligdage langs Roskildevej) og der er næsten altid god plads.

Hos Norup – Roskildevej 46 har brugsret til at benytte p-pladsen BAG den bygning hvor Aldi ligger i, men det kræver en af vores p-tilladelser

Ønsker du at holde på vores pladser foran og bag Aldi, kræver det altså, at man lægger en p-tilladelse i forruden for at holde gratis der. ( du skal skynde dig ind og hente et p-kort lige inden for hoveddøren)

P-tilladelserne ligger i en kasse på reolen lige indenfor hoveddøren til venstre og er forbeholdt dem der lejer lokaler i huset. Du kan som lejer låne kort ud til dine deltagere/klienter. Du har som lejer ansvaret for de kort du evt. låner dine deltagere/klienter. P-tilladelserne har numre og jeg vil gerne vide hvilke kort du låner (det skal noteres i en bog ved kassen med p-kort) Du har som lejer ansvaret for de kort du evt. låner dine deltagere/klienter.

P-tilladelserne skal afleveres samme dag og så snart du er færdig i huset.

Vi har en begrænset antal p-tilladelser, og der er også et begrænset antal pladser bag Aldi, så man kan desværre ikke altid være sikker på at få en plads.

VIGTIGT: Der er kun begrænsede pladser bag Aldi (der må kun parkeres i de afmærkede båse ikke langs med hegn og andet). Lejeren i baghuset kan kræve bilen fjernet, såfremt den holder uden for de afmærkede båse.

På P-pladsen foran Aldi må man altid kun parkere 1 time ad gangen indtil kl. 21 om aftenen. Man kan dog registrere sin parkering og betale efter den første time

Bemærk venligst: De p-pladser foran Aldi, der er afmærket med tekst f.eks. “Rød bygning” kræver et særligt parkeringsbevis Du skal ikke bruge p-kortene på de pladser. Så der kan ikke parkeres på disse pladser uden direkte aftale med indehaver: Lisbeth Norup tlf. 40191430.

Fri parkering lørdag efter 17, søndage og på helligdage på selve Roskildevej (IKKE på p-pladsen foran og bag Aldi).

0
    0
    Din kurv