Hos Norup Find vej - Hos Norup

Hos Norup

Find vej

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Huset er centralt placeret på Frederiksberg tæt ved offentlig transport og med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder, hvis du kommer i egen bil.

Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg

Bus / Metro:

Bus 7A til stoppestedet “Søndermarken Kirkegård” eller bus 4A til stoppestedet “Roskildevej/Sdr. Fasanvej” Herfra er der ganske kort gåafstand til Roskildevej 46.

Nærmeste Metrostation er ”Fasanvej”. Herfra er der 10-15 minutters gang ad Søndre Fasanvej til Roskildevej 46.

Nærmeste S-togsstation er Valby Station. Herfra er der ca. 15 minutters gang.

Egen bil

Der er 2 timers gratis parkering på Roskildevej pr. dag og man skal registrere sin parkering med parkerings app så snart man har parkeret sin bil.

Hos Norup – Roskildevej 46 har brugsret til at benytte p-plads BAG den bygning hvor Aldi ligger i, men da vi er i en overgangsperiode omkring nye parkeringsregler koster det desværre penge at holde på pladsen i de næste uger.

VIGTIGT: Der er kun 8 pladser bag Aldi (der må kun parkeres i de afmærkede båse ikke langs med hegn og andet). Lejeren i baghuset kan kræve bilen fjernet, såfremt den holder uden for de afmærkede båse.

På P-pladsen foran Aldi må man parkere 1 time ad gangen indtil kl. 21 om aftenen.

Bemærk venligst: De p-pladser foran Aldi, der er afmærket med tekst f.eks. “Rød bygning” kræver et særligt parkeringsbevis. Så der kan ikke parkeres på disse pladser.

Fri parkering lørdag efter 17, søndage og på helligdage (dog ikke på p-pladsen foran og bag Aldi).

0
    0
    Din kurv