Hos Norup Kontorhotel på Frederiksberg på Roskildevej - Billigt, engagerende og nemt

Har du brug for et sted at arbejde i en eller få dage, kan du tjekke ind på vores kontorhotel. Det booker du på dagsbasis og betaler derfor kun for de dage, som du skal bruge. Læs mere om det herunder.

Bor du udenfor København, men er du af til i byen, hvor du godt kunne tænke dig et sted at arbejde, har vi løsningen i Hos Norup. Vi tilbyder et fleksibelt kontorhotel, hvor du har mulighed for at leje en plads fra dag til dag. Hvis du derfor bare har brug for at arbejde i København en enkelt dag eller to, er det derfor perfekt for dig.

Hos os betaler du ikke depositum, og der er ingen medlemskaber. I stedet har vi en fast lav dagspris, så du nemt kan overskue, hvor meget du kommer til at betale for vores kontorhotel. Den lave pris gør os til et af de billigste valg i København.

 

Book kontorhotel, når du har brug for det

Når du har brug for et kontorhotel i København, går du bare ind på vores hjemmeside og booker de dage, som du har brug for.

En af grundene til, at vi kan holde prisen så lav, er, at der er høflig selvbetjening. Vi har et lille køkken, hvor du selv kan tilberede kaffe og te og smække en mad sammen. Dermed sparer du altså mange penge på ikke at have en fancy frokostordning og det sidste nye skrig inden for kaffemaskiner.

 

Kontorhotel med møde- og kursuslokaler

Har du brug for at holde møder eller kurser i forbindelse med, at du er i København, har du også mulighed for at gøre det hos os. Vi har en række forskellige former for mødelokaler og kursuslokaler. Mødelokalerne er små og har plads til fire til seks personer, mens kursuslokalerne er væsentligt større med plads til 40-50 personer.

Vores møde- og kursuslokaler lejer du på henholdsvis halvtimebasis og halv- eller heldagsbasis. Det er derfor også fleksible løsninger for dig, der sikrer, at du ikke kommer til at bruge flere penge end højst nødvendigt på lejen af lokalerne.

Nemt at komme til og fra kontorhotellet på Frederiksberg

Når du kun har brug for at arbejde i København i en eller få dage, er det vigtigt, at det er nemt for dig at komme til og fra kontorhotellet. Det kan du nemt med vores. Det ligger på Roskildevej 46, en af de centrale indfaldsveje til København.

 

 

Ankommer du i bil, har vi otte parkeringspladser, hvor du kan holde gratis. Er de optagede, kan du holde gratis på en af de offentlige veje i området i to timer.

Er du med offentlig transport, kan du også nemt komme frem. Busserne 4A og 6A holder lige i nærheden, og metrostationen Fasanvej ligger kun 15 minutters gang væk. Er du med S-tog, regional- eller intercitytog, kan du stå af på Valby station. Derfra er der også 15 minutters gang.

Selvom du kun skal være i København i kort tid, er det alligevel nemt for dig at finde et sted, hvor du kan sidde og arbejde. Har du nogen spørgsmål til vores kontorhotel, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre i formularen, som du finder under kontakt, eller på info@hosnorup.dk eller 40 19 14 30.