Hos Norup Engagerende og billigt kontorfællesskab på Frederiksberg - Læs mere her!

Med et dynamisk og engagerende kontorfællesskab vil du ofte opleve at få mere fra hånden, end hvis du sidder derhjemme. Hos Norup finder du et hyggeligt et af slagsen på Frederiksberg til en meget fornuftig pris.

Er du selvstændig, freelancer eller studerende, ved du helt sikkert, hvor svært du kan have det med at motivere dig selv til at få noget fra hånden, når du bare sidder derhjemme. Der er så mange andre opgaver, som du også skal ordne, og de kan hurtigt komme til at trække mere.

Derfor er det en god ide for dig, at du opsøger et kontorfællesskab. Der kan du sidde og arbejde sammen med andre, hvilket med det samme fordrer en helt anden ro og fordybelse. Samtidig er du væk fra alle de praktiske opgaver derhjemme, der ellers kan lokke dig.

 

 

Hos Norup har vi skabt et hyggeligt lille kontorfællesskab i vores cafe. Der er åbent hver dag fra 8 til 17:30, så du har et sted at sidde i dagtimerne væk fra hjemmet. Du vil helt sikkert hurtigt opdage, at du får mere fra hånden på den måde.

 

Billigt kontorfællesskab i København

Måske har du indtil nu droppet et kontorfællesskab, fordi du synes, at det bliver for dyrt. Hos os har vi dog sørget for at holde priserne nede, så de fleste har mulighed for at være med – selv studerende. Hos os betaler du nemlig kun for de dage, hvor du vil bruge kontorfællesskabet.

Vi har en fast dagspris, men har ingen gebyrer derudover. Du betaler altså hverken depositum, medlemskab eller lignende hos os. Du booker bare de dage, hvor du gerne vil bruge kontorfællesskabet – og så betaler du for dem. Det gør det meget nemt og fleksibelt for dig at bruge vores faciliteter.

Udover vores kontorfællesskab har vi også en række andre former for lokaler. Det er for eksempel kursuslokaler, mødelokaler og samtalerum. Hvis du også har brug for at leje andre rum i forbindelse med din virksomhed, har du derfor også mulighed for at gøre det hos os. De andre rum har selvfølgelig også en fleksibel leje: Mødelokalerne og samtalerummene lejer du på halvtimes basis, mens du enten lejer kursuslokalerne for en halv eller en hel dag ad gangen.

 

God placering på Frederiksberg

Billige kontorfællesskaber ligger ofte langt fra alfarvej og offentlig transport, men sådan er det ikke hos os. Hos Norup ligger på Roskildevej 46, kun 5 minutters gang fra indgangen til Zoologisk Have. Du kan derfor nemt komme dertil i bil eller på cykel. Er du i bil, har vi otte parkeringspladser, som du kan bruge. Ellers kan du også benytte dig af, at du må parkere gratis i to timer i træk på de offentlige veje i området.

Ankommer du med offentlig transport, har du mulighed for at tage bussen stort set lige til døren. Bus 4A og 6A har begge stoppesteder i nærheden, mens Fasanvejen metrostation og Valby S-togsstation begge ligger 15 minutters gang herfra.

Med vores kontorfællesskab får du altså en nem og fleksibel løsning, som du kan benytte dig af, så meget som du vil. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores lokaler. Det kan du gøre i formularen, som du finder under kontakt, eller på info@hosnorup.dk eller 40 19 14 30.