Hos Norup Lyst, hyggeligt og billigt coworking space i København

Med et coworking space er det nemt for jer at sidde og arbejde sammen. Hos Norup tilbyder vi et hyggeligt lokale, hvor du lejer en plads på dagsbasis. Dermed slipper du for at betale mere end højst nødvendigt. Læs mere om det herunder.

Driver du en mindre virksomhed, hvor I kun er få ansatte, eller er I et par stykker, der er ved at skrive speciale sammen på studiet? I det tilfælde kan I have brug for et coworking space, hvor I kan mødes og arbejde sammen. Det kan for eksempel være i vores lokaler på Frederiksberg.

Vi har indrettet et hyggeligt lokale, hvor der er plads til, at I kan sidde flere sammen. Der kommer I til at sidde sammen med enkeltmandsvirksomheder, iværksættere og freelancere, hvilket skaber en hyggelig og entreprenant stemning.

Når du bruger vores coworking space, betaler du kun for de dage, du er der. Du går altså bare ind og vælger de dage i vores bookingsystem, hvor du gerne vil bruge pladsen. Dermed slipper du for at betale for dage, hvor du ikke kan komme, og der er ingen depositummer eller medlemskaber.

Et af de billigste coworking spaces i Copenhagen

Vi har bevidst valgt at have en lav dagspris, så det er muligt for mange forskellige mennesker at bruge vores lokaler. Det kan være studerende eller en nystartet virksomhed.

Vi holder vores priser lave ved at have en høj grad af selvbetjening. Du får derfor ikke serveret en overdådig frokostbuffet, men må selv have maden med. Derudover må du selv sørge for, at der er kaffe på kanden. For dig, der ikke har noget imod det, tilbyder vi muligheden for, at du kan fordybe dig væk fra dit hjem til en billig pris.

Lej andre lokaler i forbindelse med coworking space

Har du brug for at leje andre former for lokaler, har vi også det i Hos Norup. Vi har både mødelokaler, kursuslokaler og samtalerum. Det er muligt at sætte en briks op i vores mødelokaler, så de kan bruges som behandlerrum. Det giver dig mulighed for at leje den form for lokaler, som du har brug for til din virksomhed.

Alle vores lokaler lejer du også kun i kort tid. Mødelokalerne og samtalelokalerne lejer du per halve time, dog skal du minimum leje dem i en time ad gangen. Kursuslokalerne lejer du enten for en halv eller en hel dag. I alle tilfældene er du altså sikker på, at du ikke kommer til at betale mere end højst nødvendigt for lokalerne.

Kontorlokale

Samtalerum

Kursuslokale

Kursuslokale

Kontorlokale

Samtalerum

Coworking space på Frederiksberg, der er nemt at komme til

Vores coworking space ligger på Roskildevej 46 på Frederiksberg. Det vil derfor være nemt for både dig og for dine samarbejdspartnere at komme hertil. Er I i bil, har vi otte parkeringspladser, hvor I kan holde.

Kommer I med offentlig transport, kan I tage bus 4A eller 6A, tage metroen til Fasanvej eller S-toget til Valby Station. Fra busstoppestederne tager det bare et par minutter at komme til vores coworking space, mens det tager omkring 15 minutter at gå fra henholdsvis metroen og S-toget.

Det er altså nemt for dig at finde et sted, hvor du har mulighed for at sidde at arbejde sammen med dine samarbejdspartnere i virksomheden eller andre, som du arbejder sammen med. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre i formularen, som du finder under kontakt, eller på info@hosnorup.dk eller 40 19 14 30.