Hos Norup Præsentation Mateusz fra Embodied Release - Hos Norup

Mateusz fra Embodied Release
Jeg arbejder med mennesker, der ønsker at frigive deres angst, spændinger, smerte og transformere følelsen af, at der mangler noget i deres liv.

Den tilgang, jeg tilbyder, er holistisk og traumeinformeret, baseret på elementer af berøring, åndedræt, undersøgelse og mindfulness. Kernen i helingsprocessen sker gennem kroppen, ikke sindet – så man kan træde ud af tankerne og opdage indre fred.
 

De mest almindelige områder, hvor jeg støtter kunder, er:

  • Stress og angst
  • Udviklingsmæssige t rauma
  • Kroniske smerter og spændinger  


Jeg inviterer dig til at booke en gratis forespørgselssession. Denne forespørgsel har til formål at give dig ny indsigt og kontrollere, om jeg er den rigtige person til at arbejde sammen med dig: https://www.embodiedrelease.dk/service-page/Compassionate-inquiry?referral=book_button_widget
 

0
    0
    Din kurv