Hos Norup Kursustrappen og HOS NORUP har indgået samarbejde. - Hos Norup

Fra 1. juli 2024 har Kursustrappen og HOS NORUP indgået et samarbejde og skal dele kursuslokaler og kontor i bygningen.

Kursuslokalerne og kontorcafeen kan stadigt lejes alle aftener og i weekenden, ligesom der stadig kan lejes samtalelokaler som tidligere.

Vi er i øjeblikket ved at finde ud af hvordan det fremtidige samarbejde helt nøjagtigt skal se ud. Derfor har jeg blokeret de datoer der var ledige i kursuslokalerne i dagtimerne mandag til fredag, ligesom kontorpladserne også er fjernet. Vi tager også det lille minikontor/samtalelokale 6 ud af bookingkalenderen..

Det har længe været et stort ønske for mig at få en samarbejdspartner og Kursustrappen passer så fint ind hos os. Jeg glæder meget til det fremtidige samarbejde.

Det har været hårdt efter corona-tiden og dette samarbejde vil bidrage til, at huset kan fortsætte med sine fordelagtige priser, og være til glæde for brugerne af huset, selvom det nu for kursuslokalernes vedkommende mest bliver i aftentimerne og weekenderne. Møde/samtalelokalerne forsætter som de plejer.

Jeg er selvfølgelig mega ked af at måtte skuffe jer der tidligere har brugt kursuslokalerne og som i øjeblikket ikke kan booke lokaler, men det var og er desværre en nødvendighed for mig og for huset.

De kærligste tanker

Lisbeth Norup , indehaver

0
    0
    Din kurv