Hos Norup blog om Helle Sommer - Hos Norup

Helle Sommer som tilbyder sessioner i lokalerne HOS NORUP har heldigvis givet sig tid til at svare på vores spørgsmål og nedenfor kan du læse hendes interessante og spændende svar. Du kan læse meget mere om Helle på hendes hjemmeside, hvor du også kan booke tider til sessioner og blive en del af af Helles Spirituelle Healingsalon

Du finder linket til Helles hjemmeside nederst.

De allerbedste hilsner

Lisbeth Norup

 


Helles Sommer:

Hvad fik dig til at vælge at arbejde med det, som du laver i dag?

Mit eget liv fungerede ikke, udadtil så alt fint og perfekt ud men indeni fyldte uro og utilfredshed og en vrede ulmede som en tikkende bombe. Det kulminerede da jeg blev mor, og derfor ledte jeg efter noget der kunne hjælpe mig.

Mit møde med psykoterapi, og siden spiritualitet og healing åbnede til en helt ny måde at være i livet på.

Det var kæmpe stort at opdage hvordan jeg havde siddet fast i en bobbel af gamle tanker og følelser, der alle var baseret på dybe misforståelser om mig selv, livet og verden.

Den opdagelse tændte en ild i mig, og jeg følte en stærk trang til at hjælpe andre med at vågne op, af den række misforståelser vi er så mange der sidder fast i.

– Hvem henvender du dig primært til?

Kvinder i alderen 30-45
De har typisk en følelse af ikke at passe ind i livet, de føler sig anderledes og forkerte.
Min oplevelse er, at det handler om at de som jeg, bærer en særlig evne til kærlighed, så JA de ER anderledes men bestemt ikke forkerte. De føler sig ensomme og har givet køb på sig selv for at passe ind og finde det fællesskab og den kærlighed de sådan savner. De finder det bare ikke der, for de ER kærligheden og de kommer med evnen til at skabe dybe fællesskaber. De er foran deres forældre og mange af dem de møder i livet, men så længe de ikke ved det og forstår hvem de er, lider de.

Jeg hjælper dem til at forstå hvem de er, til at mærke og høre deres indre vejledning. Når de forbinder sig der, I den de virkelig er begynder fred og lethed at få plads og deres liv ændres.

– Hvad er det, du godt kan lide ved det du laver?

Jeg ELSKER at dele nye indsigter, nye perspektiver der giver den her stille og ordløse ”gud nej” har jeg troet på alt det? / Eller nu giver alt mening fra et helt andet sted.

– Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Mødet med mennesker i dyb og ærlig kontakt. At guide dem ind og forløse den smerte de bærer og som de har brugt hele livet på at undgå. At hjælpe dem til at se, at det eneste der kalder derinde er en yngre udgave af dem selv, som er forladt og alene.

Hjælpe dem til at møde sig selv lige så kærligt og omsorgsfuldt som de helt naturligt møder andre.

– Har du et yndlingscitat, råd, e.l. du har lyst til at dele?

”Der er ikke noget galt med dig, bare noget du mangler at lære”

”At du ikke FØLTE dig elsket betyder ikke at de ikke elskede dig,
det betyder bare at de ikke evnede at give dig følelsen af at være elsket”

 

– Hvem eller hvad inspirerer dig?

Naturen, musik, indre vejledning via meditation og skrivning, Abraham Hicks, kollegaer, bøger, min egen rejse og mine kunder

– Hvad vil du gerne have, at dine kunder får med sig, fra sine
sessioner/kurser?

Forståelsen af at der intet er i vejen med dem, men at de tanker og følelser der fortæller dem at de er forkerte, bare er gamle udgåede programmer.

Forståelsen af at de ikke er deres tanker og følelser

Forbindelse til deres inderste selv, intuitionen der altid vejleder kærligt og klart med de skridt der er rigtige for os. Så de kan stå stærkt i sig selv, og skabe og leve det liv der er sandt for dem og som giver dem glæde, kærlighed og lethed i livet.

– Er der noget særligt du ønsker at dele, et budskab, en ide eller
andet?

Ja og det deler jeg i den bog jeg har skrevet:
DU ER VÆRD AT ELSKE.

Jeg skriver netop om, at deres forældre / omsorgsgivere elskede dem alt hvad de kunne men bare ikke evnede at give dem følelsen af at være elsket. Fordi de har en langt højere evne til kærlighed end deres forældre.

Jeg kalder det at være kærlighedsintelligent.

At have en medfødt meget høj evne til empati, gensidig respekt, kærlighed, medfølelse, omsorg, lytte og forstå andre, mærke andre og deres behov.

Det gør det svært at være i livet, da de fleste andre slet ikke evner den medfølelse, når de så oplever at de selv eller andre udsættes for mobning og anden mistrivsel lider de.

Rovdrift på naturen og kloden gør ondt. Måden vi behandler dyrene på i fødevareindustrien gør ondt.

Det er som regel ubevidst for dem, når vi mødes men de genkender sig selv i det når vi taler om det. Det nye for dem er forståelsen af, at de ikke er her for at passe ind og være som alle andre, når de så forsøger at tilpasse sig bliver de syge og lider.

De er her for at være den kærlighed, for at gå foran og løfte kærligheden her på jorden.

Så længe de forsøger at tilpasse sig, kan de ikke finde sig til rettet i livet, den forståelse er helt afgørende.

Derfor har jeg nu oprettet en online klub, et fællesskab på facebook der hedder
Spirituel Healingssalon. Det koster 125 kr om måneden, og her kan ligesindede mødes og jeg deler indsigter og laver online healing og live møder, alt sammen med det formål at lære dem at forstå hvem de er, lære dem at stå stærkt i sig selv, slå rødder og leve frie og kærlige som dem de er. Kærlighedsintelligente smukke mennesker.

Gå til forsiden af Helle Sommers hjemmeside her: