Hos Norup Velkommen tl Psykolog Niklas Scherfig | Hos Norup
Psykolog Niklas Scherfig
Har du en oplevelse af at være kørt fast? Tænker du somme tide det kan ikke fortsætte sådan her eller mit liv er ikke godt nok, som det er? Det er helt normalt, og i denne situation kan det være en god idé at bruge ekspertisen af en psykolog, som ved en masse om psykologiske mekanismer og kender nogle anvendelige redskaber til at håndtere dine problemer. Du er velkommen til at kontakte mig. Mit navn er Niklas Scherfig, jeg er psykolog med privat klinik og online terapi til hele landet. Jeg har bred erfaring med psykiske problemer og lidelser, og mit ekspertområde er arbejdsrelateret stress.
 
Du kan se mere på www.niklasscherfig.dk, og du kan kontakte mig på tlf. 60709546 og mail@niklasscherfig.dk 
 
Psykolog Niklas Scherfig
  
(+45) 6070 9546
mail@niklasscherfig.dk  
www.linkedin.com/in/niklasscherfig  
www.niklasscherfig.dk
0