Hos Norup Månedlig retrætedag – en fælles praksisdag i stilhed | Hos Norup

 

Månedlig retrætedag


– en fælles praksisdag i stilhed

v. psykolog, specialist og supervisor Tine Norup

 

 

 

Byder din dagligdag på mange gøremål, informationer og afbrydelser?

Har du svært ved at finde tid til stilhed og refleksion?

Længes du efter en pause?

 

 

Fra og med april 2020 kan du en gang om måneden tage en dag ud af kalenderen og give dig selv mulighed for fordybelse og ro.

 

Kroppen kan have brug for restitution og hvile, og dit sind for en mental pause for at genvinde sin klarhed og fleksibilitet til gavn både for dig selv og din omverden.

 

En retrætedag giver mulighed for at træde ud af hverdagens travlhed og gøremål og fordybe dig igennem mindfulness meditation og yoga. Det er en dag, hvor du ikke behøver at levere noget, og hvor du ikke skal præstere eller opnå noget. Det handler om at være.

 

At mærke ind i hvad din tilværelse kalder på for øjeblikket – uden at behøve at vende dig væk. Nænsomt og opmærksomt at nærme dig og udforske dine oplevelser.

 

Igennem guidede mindfulness øvelser og refleksioner træner vi nærvær i forhold til åndedrættet og i forhold til det at gå, stå, sidde og ligge ned. Behagelige og ubehagelige følelser undersøges. Kroppen som anker undersøges, når tanker, følelser og sansninger manifesterer sig, opstår og aftager.

 

Det kan være en fordel, hvis du har egen meditationspraksis i forvejen eller erfaringer med at være på retræte. Dagen er i stilhed, hvilket er med til at støtte op om fordybelsen. Er du ny i forhold til meditation, så er du velkommen til at ringe til mig for en kort snak om dine ønsker for dagen.

 

Dagen sluttes af med deling af oplevelser og reaktioner, således at erfaringer og observationer kan føres med ind i din daglige praksis og ind i hverdagen.

 

Gruppestørrelsen kan variere fra 5-30 deltagere.

 

 

 

Praktiske oplysninger

 

Datoer i 2020:

17/4, 13/5, 17/6, 9/7, 13/8, 18/9, 21/10, 18/11 og den 16/12

 

Tidspunkt:

kl. 09:00-15:00

 

Sted:

Hos Norup (kursuslokale 1)

Roskildevej 46

Frederiksberg

 

Transport og parkering:

Bus:Bus 7A til stoppestedet “Søndermarken Kirkegård” eller bus 4A til stoppestedet “Roskildevej/Sdr. Fasanvej”. Herfra er der ganske kort gåafstand til Roskildevej 46.

Metro:Nærmeste Metrostation er ”Fasanvej”. Herfra er der 10-15 minutters gang ad Søndre Fasanvej til Roskildevej 46.

S-tog:Nærmeste S-togsstation er Valby Station. Herfra er der ca. 15 minutters gang.

Egen bil: Der er 2 timers gratis parkering på Roskildevej pr. dag. Man skal registrere sin parkering med parkerings app, så snart man har parkeret sin bil.

 

Pris:

600 kr. pr. dag. Studerende og pensionister 500 kr. pr. dag.

 

Medbring: Meditationspude, tæppe, yogamåtte og madpakke. Hvis du har lyst, må du gerne tage lidt sundt eller usundt med til fælles deling. Der serveres vand og the.

 

Tilmelding og betaling: skriv til tine.norup@mindful-interventions.dkog meld dig til på de ønskede datoer. Betaling kan ske ved at overføre til konto i Handelsbanken: 7620-0001043379. Skriv dit navn og dato(er).

 

Om mig:

Jeg er uddannet psykolog og erspecialist og supervisor i klinisk psykologi/ psykoterapi.

Jeg har arbejdet i psykiatrien og somatikken med terapi, supervision og undervisning. Jeg er specialiseret i kognitiv adfærdsterapi og igennem de sidste 20 år har jeg både personligt og professionelt arbejdet med mindfulness meditation heri blandt programmerne Mindfulness-baseret stressreduktion (MBSR), mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT), Åben og Rolig samt virksomhedsbaseret mindfulness træning.

 

Jeg vil glæde mig til at praktisere mindfulness meditation og yoga med dig. Har du spørgsmål vedrørende praksisdagen, så skriv eller ring til mig.

 

De varmeste hilsner

Tine Norup

 

 

 

Mindful-Interventions

  1. psykolog, specialist og supervisor Tine Norup

www.mindful-interventions.dk

Mobil: (+45) 2683 8320

Mail: tine.norup@mindful-interventions.dk

0