Hos Norup DIAMOND APPROACH® BEVÆGELSESPRAKSIS, MEDITATION OG INQUIRY Afholdes weekenden d. 5-6-7 juni. med start fredag aften. | Hos Norup

 

 

DIAMOND APPROACH® BEVÆGELSESPRAKSIS, MEDITATION OG INQUIRY

 

Afholdes weekenden d. 5-6-7 juni. med start fredag aften.

 

Diamond Approach, grundlagt af A.H. Almaas, er en moderne spirituel vej, som bruger bevægelsespraksis, sansepraksis, meditation og inquiry til at opdage og være vores sande natur.

Denne weekend er tænkt som en støtte og inspiration til vores daglige praksis både for dem som går i skolen, og for dem som bare gerne vil opleve de forskellige praksis vi bruger i Diamond Approach for at udvikle vores tilstedeværelse og nærvær.

Vores inquiry vil tage udgangspunkt i ”Five movements” som er en bevægelsespraksis udviklet specielt for Diamond Approach.

Denne gang har jeg fornøjelsen af at undervise sammen med norske, men dansktalende Rolf Ellertsen, som er dedikeret underviser i Diamond Approach bevægelsespraksis.

Rolf Ellertsen har vært i Ridhwan School i 16 år, og er 7 år på vei i lærerutdanningen i skolen.

Tidligere, og parallelt har han deltatt i kurser og praktisert ulike bevegelsesformer: Continuum, Chi Kung, Pilates – og Karate.

I 2015 ble han sertifisert til å undervise Ridhwans bevegelsespraksis Five Movements®, og leder praksisgrupper på 10 til 250 studenter under Ridhwan retreater i Holland, England, USA og Norge. Han holdt en weekend workshop om “Five Movements – a deeper dive” i London (2017) og har sammen med Tejo Jourdan holdt en weekend workshop for 55 personer om “Embodying Presence” i London (2018).

Rolf er interessert i å utforske kroppen og bevegelser som inngang til å lære sjelen å kjenne – og la den få uttrykke seg.

Hvis du har deltaget i et af meditationskurserne, kan du deltage i et af de efterfølgende kurser til halv pris. Men nye deltagere har fortrinsret. 

Kurserne er et fortløbende tilbud en gang om året. Når tilstrækkelig mange har været gennem grundkursus, vil jeg tilbyde en månedlig meditationsdag, som støtte til vores daglige meditationspraksis.

 

Tid

Kurset bliver afholdt weekenden d. 5-6-7 juni 2020.

Fredag aften: kl.18-21. Lørdag hele dagen: kl. 9:30 – 17:00. Søndag: hele dagen: kl. 9:30 – 17:00.

 

Sted

Roskildevej 46. www.roskildevej46.dk

 

Underviser

Mette Ulsø uddannet lærer i Diamond Approach. Du kan læse mere om min baggrund her.

Rolf Ellertsen under uddannelse til lærer i Diamond Approach.

 

Antal deltagere

max. 15

 

Kursusafgift

Kr.1500 for alle 3 dage, som indbetales på: 4420-4420444079

 

Tilmelding

Mail: mu@dadlnet.dk

Telefon: 24421195.

Send en mail for at blive registeret. Du er tilmeldt ved indbetaling senest d. 1. maj 2020.

Ved tilmelding indbetales hele kursusbeløbet på 1500kr. og tilmelding er bindende.

 

Individuelle sessioner

Alle kursusdeltagere tilbydes 5 individuelle sessioner af en times varighed til nedsat pris kr.500. (Normalpris kr.700). Hvis det har din interesse, vil jeg bede dig om at udfylde nogle spørgsmål om dit livsforløb inden første session. Sessioner foregår Skodsborgparken 52 1.th. 2942 Skodsborg beliggende ca.150m fra Skodsborg station.

 

For yderligere oplysninger om Ridhwanskolen:

www.diamondapproach.org

 

0