Hos Norup Roskildevej 46 er blevet opgraderet og har fået nyt navn | Hos Norup

Kære Alle

I løbet af 2017 og 2018 har Roskildevej 46 gennemgået en del opgradering af lokalerne og der er også blevet introduceret en hel ny måde at leje sig ind, idet alle samtalerum nu kan lejes på timebasis fra 54,- kr pr. time. Dette giver meget mere fleksibilitet for brugerne og mere liv i bygningen, hvilket jeg synes er så dejligt.

Vi har også fået kontorpladser som man kan leje pr. dag for 65,- kr (alle priser skal tillægges moms)

I forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside og bookingkalender, har jeg valgt at give Roskildevej 46 et mere personligt navn.

Roskildevej 46 hedder nu fremover HOS NORUP – Roskildevej 46 og hjemmesidens navn er derfor ændret til www.hosnorup.dk , men vi har linket den gamle hjemmeside til den nye så ingen kommer til at søge forgæves efter hjemmesiden.

Tak fordi I bruger Hos Norup – Roskildevej 46

Mange venlige hilsner

Lisbeth Norup Lauridsen, indehaver, tlf. 40191430

 

0