Hos Norup Dancemovement v. Mette Ørbæk på Roskildevej 46 | Hos Norup

Om DanceMovement og Mette Ørbæk

I Dancemovement har jeg fokus på bevægelsespsykologi og praksisnær kropsprog.KROP og BEVÆGELSE
er en naturlig og vigtig del af personlig og professionel udvikling. Krop, sind, følelser, handling og bevidsthed er et stadig samspil og virker ind på hinanden. Man kan udvikle sig såvel personligt som professionelt gennem kroppen.  For at kunne handle konstruktivt i alle mulige sammenhænge i livet, er bevidsthed om, hvem vi er, på mange niveauer af vores væsen, (kropsligt, tankemæssigt, følelsesmæssigt, adfærdsmæssigt, livshistorisk) af rigtig vigtig betydning.

Mette´s Profil

Uddannet danseterapeut til individuelt og til gruppe. Endvidere Certificeret Coach og mange års erfaring med at arbejde som proceskonsulent.

Eller har jeg en bred erhvervserfaring indenfor Karriererrådgivning, Medicinal, Biotek, Salg, Marketing og samt en alsidig uddannelsesbaggrund indenfor Coaching, Psykologi, Pædagogik, Undervisning, Projektstyring/ledelse, Marketing og Farmaci har tilsammen givet mig en indsigt i de forandringer, der sker i mennesket med sig selv og relationer imellem samt en god forretningsforståelse

 PRODUKTER

DANSETERAPI – Individuel eller i Gruppe
Gennem danseterapi får man mulighed for at lære sig selv at kende, ofte på helt nye og uopdaget måder, gennem krop, bevægelse, og bevidsthed – og det kræver ingen kundskaber indenfor dans. Men mere en åbenhed for at ville udvikle sig og måske få løst vanskeligheder eller problemer, på én gang både nænsom, kraftfuld, dyb og kreativ måde, som kan skabe større livfuldhed og bevægelighed i personligheden, trin for trin.

COACHING

  • Individuelt – Personlig eller Karriere
  • Team
    Teamet får afdækket, hvad der hidtil har været med til at begrænse til at nå fælles mål og retninger. Der besluttes de nye spilleregler og handlinger, der fremover skal skabe endnu bedre resultater og endnu mere arbejdsglæde.

 

FACILITERING af workshops / events / gruppeforløb

At facilitator skal fremme samtalens/mødets/workshoppens resultat ved at tage bevidst vare på processen. Facilitatoren har dermed både fokus på struktur/styring og proces/dialog. Det kræver træning at fokusere på indhold og proces samtidigt.

 

Som Jeres facilitator hjælper jeg med at designe, planlægge, strukturere, afholde og følge op på møder og workshops for at sikre at de bliver succesfulde.

 

FOREDRAG / WORKSHOPS, Temaer kunne være:

  • Kroppens sprog kan gøre dig bedre i dit job
  • Bevæg/ Dans arbejdsglæden frem
  • Tænk med hjertet (samspil mellem krop og hjerne)
  • Kroppen som læremester
  • Den levende og levede krop
  • Mennesker taler først med kroppen

 

 

Kontakt mig endelig for mere information og for at skræddersy til DIG/JER

 

0